Lagerformedlingen.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Norrköping

551 m2 lager i Norrköping att hyra

Lagerlokal om 551kvm med anpassningsmöjligheter.

Lagerlokal om 551kvm med anpassningsmöjligheter.

En lättillgänglig lagerlokal med bra läge på Lindövägen 72.

Beskrivning

Här erbjuder vi ett attraktivt och lugnt läge med nära anslutning till trafikstråket Söderleden-Centrum. Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil, cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22, E4 och citykärnan i Norrköping.

Kommunikationer

Busshållplats finns ett stenkast från fastigheten.

Service

Inom 10 minuters gångavstånd hittar du en handfull restauranger och flera gatukök och kiosker/servicebutiker. I området Risängen finns bensinstationer, returstation och flera byggbutiker mm.

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket u...